15 Feb 2017

Chang Thong Thai

0 Comment

De mens zoekt al eeuwen naar evenwicht, naar balans. Ying & yang. Koud en warm. Bij de Thaise keuken – één van de beste ter wereld – is dit in overvloed aanwezig.

Er is altijd balans tussen kleur, smaak en textuur. Het mysterie van het Oosten op uw bord…

Het zoeken naar balans gebeurt ook in het eten zelf. De 4 basissmaken van de Thaise keuken zijn zoet, zuur, zout en pittig en die moeten zoveel mogelijk in balans zijn. Bijvoorbeeld in de bekende Thaise rode curry hebben we als hoofdingrediënten rode chili pasta (pittig), melk van de kokosnoot (zoet), vissaus (zoutig) en limoengras (zuur) waardoor de 4 smaaksensaties samengaan.

In de keuken wordt dan gezorgd voor de juiste balans tussen al deze smaken en dat is de sleutel van een geslaagd Thais gerecht. Ervaar dit nu ook in Chang Thong Thai, een authentiek Thais restaurant te Brugge.

Bezoek de website op www.changthong-thai.be


Website voor Chang Thong Thai.be te Brugge.

Ook een website nodig?
Contacteer ons: Tel. +32 (0)50 60 20 77 of via mail op info@c-factory.be.

Deel deze pagina
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • email
  • Print
[top]